[vc_row rt_row_background_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_borders=”” rt_row_paddings=”true” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column width=”2/3″ rt_wrp_col_paddings=”false” rt_border_top=”” rt_border_bottom=”” rt_border_left=”” rt_border_right=”” rt_border_top_mobile=”” rt_border_bottom_mobile=”” rt_border_left_mobile=”” rt_border_right_mobile=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_column_text]
گزارش:علیرضا طیبی
جمعه، ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، برنامۀ صعود به قلۀ کلونبستک، به ارتفاع تقریبی ۴۱۸۰ متر، در باشگاه سیمرغ البرز و به سرپرستی مهدی زنگنه برگزار شد. آنچه در ادامه آمده شرح کامل این برنامه است:
آخرین جمعۀ خرداد ۱۴۰۰، ساعت ۴ صبح از کرج به سمت منطقۀ شمشک حرکت کردیم و ساعت ۷ صبح به محل شروع برنامه رسیدیم. پس از معارفه و تمرین کششی کوتاه، تیم ۴۵ نفرۀ ما پیمایشش به سمت قلۀ کلونبستک را آغاز کرد. این برنامه از پیشبرنامههای آمادگی صعود به قلۀ دماوند بود و بههمینجهت سرپرست برنامه از بچهها خواسته بود با کولههای سنگین جهت تمرین کولهکشی شرکت کنند.
ساعت ۷:۲۰ دقیقه بود که تیم ما شروع به حرکت کرد و پس از حدود یکساعت پیمایش به محلی مسطح در ارتفاع ۳۵۰۰ متری رسیدیم و مشغول خوردن صبحانه شدیم. پس از ۲۰ دقیقه مجددا به راه افتادیم و در نهایت در ساعت ۱۰:۱۰ دقیقه به قله رسیدیم.
بر بلندای قلۀ کلونبستک حدود دو ساعت بهجهت همهوایی توقف داشتیم و پس از آن در ساعت ۱۲:۱۵ دقیقه به سمت محل خودروها حرکت کردیم. مسیر فرود مسیر پرشیبی بود و بچههای تازهکار کمی با مشکل مواجه شدند که با درایت سرپرست و راهنماهای برنامه این مشکل هم به خوبی مدیریت شد. در ساعت ۱۳:۱۵ دقیقه در محلی توقف کردیم و در حین خوردن ناهار، گپوگفتی هم بین همنوردان جهت آشنایی بیشتر با یکدیگر صورت گرفت و درنهایت در ساعت ۱۴:۰۰ به محل توقف خودروها رسیدیم.
بهلطف خدا و با تجربۀ سرپرست برنامه، استاد مهدی زنگنه، تمامی همنوردان موفق به صعود و فرود در این برنامه شدند.
موقعیت قلۀ کلونبستک:
قلۀ کلونبستک، در خطالرأس سرکچال، در شمال دربندسر قرار گرفته است. دامنههای جنوب و جنوب شرقی این قله مشرف به منطقۀ لواسانات و رودبار قصران بوده و نزدیک حد رودبار قصران قرار دارد و آبریز این دامنه، رودخانۀ است. آبریز دامنۀ شمالی درۀ رودخانۀ ولایترود بوده که در جهت شرق به غرب، از شمال این قله گذشته و پس از ادغام با وارنگهرود، رودخانۀ کرج را تشکیل میدهد.
پوشش گیاهی: اورس، گردو، چنار، سماق، شیرخشت، دغدغک، زالزالک، ولیک، بادام وحشی، زرشک و گیاهان کوهی مانند: گلپر، ریواس، قارچ، والک، سیرک، خاکشیر، آویشن، پرسیاوشان، کما، انواع لالهها، شقایق و زنبق را نام برد.
جانوران منطقه: روباه، گرگ و خرس در منطقۀ وارنگهرود و پستانداران دیگری مانند قوچ و میش را میتوان در این منطقه مشاهده کرد.
وضعیت آب در منطقه: دسترسی به آب در طول مسیر وجود ندارد.
وضعیت آنتن تلفن همراه:در تمام طول مسیر آنتن تلفن همراه فعال بود.
دمای هوای قله: ۸ تا ۱۰ درجه سانتیگراد
طول مسیر رفت و برگشت: حدود ۱۰ کیلومتر
سرپرست و سرقدم: مهدی زنگنه
عقبدار: پوریا آسیابانی
میانداران: علیرضا طیبی، هاله جعفرپوری، علی مشکین
گزارش: علیرضا طیبی
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ rt_wrp_col_paddings=”false” rt_border_top=”” rt_border_bottom=”” rt_border_left=”” rt_border_right=”” rt_border_top_mobile=”” rt_border_bottom_mobile=”” rt_border_left_mobile=”” rt_border_right_mobile=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_wp_posts number=”5″][vc_wp_text title=”نشانی اینستاگرام”]simorgh_alborz@[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]